štvrtok 14. júla 2011

Práve vyšlo!


CompanyArt s radosťou oznamuje všetkým priateľom krásnej literatúry, že pred pár dňami vyšla dlho očakávaná zbierka básní mladej nádejnej autorky Silvie Miklošovičovej pod názvom (s)Tíšená noc. Osemdesiatstranová knižka v pevnej väzbe je doplnená ilustráciami úžasnej slovenskej výtvarníčky Barbory Paulovičovej.

Knižka zatiaľ nie je v oficiálnej distribúcii a v týchto dňoch začíname prípravy na krst knihy, čím sa začne púť tejto knihy po Slovensku. Zatiaľ je v obehu jeden výtlačok v projekte Knihobežník.

Vy, ako čitatelia tohto blogu, však máte možnosť získať knižku už dnes, a to tak, že si ju môžete zakúpiť v pracovných dňoch od 8,00 do 18,00 na recepcii WBA Holdingu, Palisády 33, Bratislava (čo je aj sídlo CompanyArt-u) za cenu 9,90 €. Pri kúpe tejto knihy v sídle CompanyArt-u navyše získavate zadarmo jedno espresso v kaviarni CompanyCafe, ktorá je na tom istom mieste!

Ale to nie je najdôležitejšie: najpodstatnejšie je, že po dohode s autorkami a s ostatnými ľuďmi, ktorí sa podieľali na príprave knihy, sa všetci vzdávajú ich honoráru a z každej predanej knižky venuje CompanyArt 4,70 € na podporu detského kardiocentra a na Dobrého anjela.

Aby ste nemuseli chodiť do CompanyArt-u osobne, do času, kým zavedieme online predaj cez našu stránku, vám dávame možnosť objednať si knižku aj prostrednictvom e-mailu. Napíšte e-mail s objednávkou a vašou adresou na adresu knizka @ companyart.eu. Zaplatiť môžete prostredníctvom služby paypal alebo prevodom na náš účet. Inštrukcie dostanete v potvrdzujúcom e-maile.

Všetci, ktorí sa zúčastnili tohto projektu vám vopred ďakujú za váš záujem a za to, že sa podieľate na dobrej veci a pomáhate tým, ktorí to potrebujú.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

streda 13. júla 2011

Piate narodeniny Seniorville. Ako bolo?

Pred pár dňami sme v Seniorville oslavovali piate výročie prevádzky tohto jedinečného zariadenia sociálnych služieb. V tomto krátkom videu vám priblížime atmosféru osláv.

utorok 12. júla 2011

Partnerské miesto projektu Knihobežník v CompanyCafe

V portfóliu projektov WBA Holdingu je jeden taký, ktorý nie je zaujímavý z hľadiska obchodného, ale robí nám úprimnú radosť: naša malá kaviarnička CompanyCafe. V týchto dňoch sme ju ešte obohatili o ďalší benefit - stala sa partnerským miestom unikátneho projektu Knihobežník. Je to 23 partnerské miesto tohto systému. A tak si odteraz môžu návštevníci CompanyCafe okrem toho, že si dajú lahodné espresso Mauro, prezrieť aktuálnu výstavu v minigalérii CompanyArt, ktorá je tiež v priestoroch CompanyCafe, tiež odniesť zadarmo nejakú zaujímavú knihu a zapojiť sa do tohto skvelého systému výmeny kníh.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

piatok 8. júla 2011

"Pouličná výstava" s názvom "Spomienky na Jazznicu 2010"

CompanyArt, charitatívna organizácia pod krídlami WBA Holdingu, pripravila pre návšetvníkov starobilej Banskej Štiavnice sprievodné podujatie k piatemu ročníku jazzového festivalu Jazznica - výstavu fotografií z minuloročného festivalu. Výstava je inštalovaná na jednej z hlavných ulíc Banskej Štiavnice - na ulici Andreja Kmeťa, a to jednak na "trotuári" samotnom vo výkladoch či na staveniskách, ale aj v "Zlatom Dvore", podmanivom priestore v centre Štiavnice. Výstava potrvá do konca mesiaca júl a ak sa v tom čase nedostanete do Štiavnice, na tejto linke si môžete prezrieť, akú fantastickú atmosféru výstava má.

CompanyArt je aktívne hnutie, ktoré má za sebou množstvo podujatí a niekoľko vydaných kníh. Výťažky z aktivít CompanyArtu sú venované vždy na dobročinné účely. Ak máte konto na Facebooku, bude nám potešením, ako sa pridáte k priateľom našej stránky. Viac informácií nájdete na www.companyart.eu.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk