streda 28. septembra 2011

Vinobranie Seniorville 2011

Keď neprídeme my k vínu, príde víno k nám.

Pre klientov sme pripravili pravú oberačkovú slávnosť so všetkým, čo k nej patrí. Vinobranie v Seniorville Jablonové sa uskutoční dňa 30.septembra o 14:00 hod. v priestoroch zariadenia.

Jeseň nie je len ulica plná opadaného lístia, chladnejšie dni a rozfúkaný účes. V jesenných mesiacoch dozrieva na poliach, v sadoch, či vinohradoch úroda a jej zber je malá oslava zázraku a plodnosti prírody, ale aj práce človeka. Oslavy vína ako kráľovského nápoja a vzdanie holdu ľuďom, ktorí sa podieľajú na jeho výrobe, sú neodmysliteľnou súčasťou jesenných osláv vinárskych oblastí.

„V zariadení Seniorville Jablonové si obyvatelia užívajú svoju jeseň života. V tomto seniorskom veku je pre ľudí náročnejšie zúčastňovať sa na spoločenskom dianí, preto klientom pripravujeme mnohé podnety, ktoré im vrátia spomienky na obdobie aktívneho života.“ riaditeľka zariadenia Mgr. Henrieta Valková kladie dôraz na vytváranie spoločenského života klientov.

V spolupráci s Malokarpatskou vínnou cestou organizujeme pre našich obyvateľov vinobranie. Zariadenie sociálnych služieb Seniorville Jablonové sa zmení na malokarpatské námestie. Za prítomnosti someliéra ochutnáme pýchu našich viníc. V záhrade budú stánky s občerstvením, burčiak, víno, znieť budú tóny ľudových piesní. Výstava Slovenskej ľudovej majoliky, prezentácia tradícií vín a vinárska škola len podčiarknu atmosféru Vinobrania v Seniorville Jablonové.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

utorok 6. septembra 2011

CompanyHouse - líder v poskytovaní služieb virtuálnych kancelárií na Slovensku.

Čas, kedy pre úspešných podnikateľov boli neraz finančne nákladné kancelárske priestory nevyhnutnosťou, je natrvalo preč. Svetový trend virtuálnych kancelárií je skutočnosťou už aj na Slovensku. Oproti kamennej kancelárii predstavuje pre podnikateľa veľa výhod. Okrem zníženia finančných nákladov na prevádzku, klient získa atraktívnu adresu pre firmu podľa vlastného výberu a servis spojený s komunikačnými službami – napr. služby recepcie, virtuálny asistent, telefónny operátor. Virtuálnu kanceláriu prevádzkuje profesionálna firma, ktorá služby prispôsobuje potrebám a požiadavkám klienta a zvyčajne si klient môže vybrať zo zvýhodnených business balíčkov.

Je samozrejmé, že prostredníctvom virtuálnej kancelárie sa podnikateľ v rámci predplatených služieb môže spoľahnúť na včasné a úplne doručenie potrebných informácií, pripomenutie dôležitých termínov, spracovanie zásielok, vybavenie telefonátov, faxov, emailov atď.

Na Slovensku pôsobí viacero firiem poskytujúcich služby virtuálnych kancelárií. Spoločnosť CompanyHouse s ponukou prestížnej adresy na zriadenie sídla a virtuálnej kancelárie, s priestormi v centre starého mesta v Bratislave na Palisádach, patrí medzi popredné firmy v tejto oblasti podnikania. Jedná sa o spoločnosť s dlhodobou tradíciou, so spokojnými zákazníkmi, kvalitnými službami a individuálnym prístupom ku klientovi.

CompanyHouse je od roku 2004 lídrom na slovenskom trhu nielen v oblasti poskytovania služieb virtuálnej kancelárie, sídla, ale i ďalších činností súvisiacich s podnikaním, a to napr. krátkodobého prenájmu zasadačiek a kancelárií. Navyše poskytuje možnosť kvalitného ubytovania pre cestujúcich obchodníkov a využitie priestoru v útulnej kaviarničke CompanyCafe pre neformálne biznis stretnutia.

CompanyHouse priestory

CompanyHouse zasadacie priestory

Ideálne prostredie pre obchodné stretnutia, prijímacie pohovory, prezentáciu spoločnosti, prípadne prostredie pre konferencie, semináre, workshopy, tlačové konferencie.

CompanyHouse kancelárie

Ak hľadáte kancelárske priestory s administratívnym a technickým zázemím v centre Bratislavy, prípadne potrebujete občasne pracovné miesto v kľudnom a príjemnom prostredí, využite možnosť krátkodobo si prenajať plne funkčnú kanceláriu.

Kaviareň CompanyCafe

Vychutnajte si kvalitnú kávu Mauro pri vyzdvihnutí vašich poštových zásielok. Samozrejmosťou je denná tlač či bezplatné bezdrôtové pripojenie k internetu. Nachádza sa vo foyeri administratívneho centra CompanyHouse.

Apartmán CompanyRoom

Obchodní cestujúci majú možnosť využiť kvalitné ubytovanie v príjemnom apartmáne CompanyRoom, ktorý sa nachádza na treťom poschodí administratívneho centra CompanyHouse. Apartmán umožňuje ubytovanie pre dve osoby v dvojlôžkovej izbe s pracovným kútikom, WiFi pripojením k internetu a telefónnou linkou.


CompanyHouse komunikačné služby

Vyberte si niektorý zo zvýhodnených balíčkov služieb spoločnosti CompanyHouse!

Balíček ECONOMY

Získate nasledovné garantované služby: Sídlo/Korešpondenčnú adresu, príjem písomností, úschovu písomností v priečinku CompanyHouse, notifikáciu o prijatí písomnosti e-mailom, skenovanie písomností a krátkodobý prenájom zdieľanej kancelárie (prac. miesto 20h/rok).

Balíček BUSINESS

Vyberte si balíček služieb Business a zabezpečíte pre vašu firmu služby, akými sú:
Sídlo/Korešpondenčná adresa, príjem písomností, úschova písomností v priečinku CompanyHouse, notifikácia o prijatí písomností e-mailom, skenovanie písomností, doposielanie písomností, pridelenie vlastného telefónneho čísla, preberanie hovorov asistentkou, notifikácia o prijatí hovoru e-mailom a krátkodobý prenájom zdieľanej kancelárie (prac. miesto 25h/rok).

Komplexná správa spoločnosti

Ak potrebujete zabezpečiť pre vašu spoločnosť zastúpenie pred príslušnými úradmi, vedenie účtovníctva, mzdovej agendy, právny servis.

Individuálne služby podľa potreby klienta

Registračné sídlo, doposielanie prijatej pošty, vlastné telefónne číslo, MailDrop, asistentské a sekretárske služby, mail, fax, web hosting a web design, účtovníctvo a iné.
Viac informácií ako aj cenník služieb nájdete na www.companyhouse.eu.

Prajeme vám úspešné podnikanie so spoločnosťou CompanyHouse!