štvrtok 12. júla 2012

Kráľovské údolie pri Vysokých Tatrách

Nové pozemky v blízkosti plánovaného golfového rezortu pripravené na výstavbu

Pozemky s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry so všetkými sieťami za najlepšie ceny v okolí. Kanalizácia a vodovod ukončené, prebieha výstavba elektrickej prípojky. Teraz zľava 10% na pozemok pre prvých 10 klientov !

Splňte si svoj sen o rodinnom bývaní v novobudovanej časti v obci Malý Slavkov s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry a začnite stavať ešte tento rok. K dispozícii je 66 cenovo dostupných stavebných pozemkov s výmerami od 613 do  880  m2. Môžete sa rozhodnúť, či chcete bývať v rodinnom dome z našej ponuky, alebo uprednostníte individuálnu výstavbu. Cena pozemku zahŕňa vybudovanie všetkých inžinierskych sietí vrátane cesty, chodníkov, elektrickej siete, prípojky vody, kanalizácie, plynu a verejného osvetlenia na hranici pozemku.


Projekt Kráľovské údolie nadväzuje na existujúce domy v obci a je citlivo vsadený do mierneho svahu plného svetla a slnka. V blízkej budúcnosti v lokalite pribudne golfový areál a s ním spojené centrá cestovného ruchu, ktoré obec a jej okolie ešte zatraktívnia a priblížia ju až k hraniciam Tatranského národného parku.

Obec Malý Slavkov sa nachádza približne 3 kilometre od mesta Kežmarok a asi 7 kilometrov juhovýchodne od úpätia Vysokých Tatier. Je ideálnym miestom pre bývanie s dostupnosťou okresného mesta s jeho všetkými službami vrátane škôl, obchodov, športovísk a kultúrnych zariadení.

Viac informácií, ako aj aktuálnu mapu pozemkov nájdete na domovskej stránke projektu www.kralovskeudolie.sk

Žiadne komentáre: