streda 6. júna 2012

Preplácate aj vy drahú kanceláriu?

Už nemusíte. Existuje totiž niekoľko možností ako ušetriť finančné náklady za prenájom vlastnej kancelárie, a to napr. v prípade keď kanceláriu z rôznych dôvodov naplno nevyužívate.

Pre podnikateľov, ktorí viac svojho pracovného času trávia v teréne, je vhodné zabezpečiť si kanceláriu na „čiastočný prenájom“, alebo si priamo zriadiť tzv. virtuálnu kanceláriu u profesionálnej spoločnosti, ktorá tento druh služieb zastrešuje. Okrem toho, že si môžete prenajať vlastnú kanceláriu na časové obdobie podľa vlastnej potreby, sa vám personál poskytovateľa postará o bežnú administratívnu agendu vašej firmy. V prípade, že svoj biznis len rozbiehate a nedisponujete dostatočným vstupným kapitálom, prípadne podnikáte ako individuálni podnikatelia, či k svojmu podnikaniu jednoducho nepotrebujete samostatnú kanceláriu, môžete si prenajať aj len samostatné pracovné miesto v zdieľaných kanceláriách. Ide o tzv. coworking.

V zahraničí je coworking obľúbený a často využívaný spôsob práce vzhľadom na mnohé benefity, ktoré vyplývajú zo zdieľania pracovného prostredia komunitou nezávisle pracujúcich ľudí. Na Slovensku je tento spôsob práce zatiaľ len v rozbehu, môžete si ho však už sami vyskúšať v niektorom z coworkingových centier. Jednou z finančných výhod je, že zdieľané kancelárie disponujú administratívnym a technickým zázemím, čím je zabezpečený plný chod kancelárie. Navyše s kolegami môžete zdieľať aj svoje názory a nápady, čím neriskujete ani spoločenskú izoláciu, ako by sa to mohlo stať napríklad pri podnikaní v domácom prostredí. Aj pre tieto benefity je coworking vyhľadávaný najmä medzi komunitou individuálnych podnikateľov, právnikov, advokátov, prekladateľov, grafikov, IT profesionálov a pod.

Všetky služby a výhody pre podnikateľov ako krátkodobý prenájom kancelárie, prenájom individuálneho pracovného miesta a zasadačiek vám poskytne spoločnosť CompanyHouse v rámci svojich služieb Fly & Work Office. CompanyHouse disponuje vlastným administratívnym centrom v centre Bratislavy a má dlhodobé skúsenosti v oblasti svojho pôsobenia.

Prenajať si môžete samotné pracovné miesto v zdieľanej kancelárii s tým, že pracujete, kedy vám to vyhovuje a platíte len za to, čo využijete. Fly & Work Office ponúka dve zdieľané kancelárie. V jednej kancelárii sú dve pracovné miesta a v ďalšej päť pracovných miest. K dispozícii budete mať neobmedzené pripojenie na internet, skenovanie, tlač dokumentov, kancelárske potreby a administratívnu podporu recepcie. Viac informácií na www.flyandworkoffice.eu.

Rovnako získate možnosť využívať aj ostatné služby a priestory administratívneho centra spoločnosti CompanyHouse na Palisádach v Bratislave - recepciu, foyer, kaviareň, vínnu pivničku, zasadačky a parkovisko. Viac informácií na www.companyhouse.eu.

Využite služby Fly & Work Office, naštartujte svoj pracovný deň rannou kávičkou (v útulnej kaviarni administratívneho centra CompanyCafe) v príjemnom pracovnom prostredí a s profesionálnym personálom, ktorý vám vytvorí administratívne zázemie. A to všetko na prestížnej adrese s výhodnou polohou v centre Bratislavy, s dostupnosťou ku všetkým dôležitým inštitúciám a za výhodných finančných podmienok.

Žiadne komentáre: