streda 29. decembra 2010

Krstili sme knihu


16. december 2010 bol pre WBA Holding výnimočný deň: v tento deň uzrela svetlo sveta kniha Ľudia z WBA ostatným (dobrým) ľuďom, ktorú vydal CompanyArt v rámci svojej vydavateľskej činnosti. A v tento deň bola táto knižka hneď aj pokrstená a uvedená do života.

Táto kniha vznikla s láskou. Táto kniha vznikla nezištne a spontánne. Touto knihou chceme urobiť radosť ľuďom okolo nás.

V CompanyArte sme prišli s nápadom usporiadať fotosúťaž, do ktorej mohli zamestnanci WBA Holdingu prihlásiť tri fotografie – a to buď svoje vlastné alebo také, ktoré získali od svojich známych a priateľov a tí súhlasili s ich zaradením do súťaže. Výsledkom tejto súťaže bola úžasná výstava prác, ktorá sa konala v Minigalérii CompanyArt v Bratislave v novembri 2010 (výstava prebiehala súčasne aj online na www.facebook.com/CompanyArt). Vystavené diela mali taký veľký ohlas, že sme sa rozhodli najlepšie fotografie vydať knižne.

A tak vznikla táto fotokniha, v ktorej sú najkrajšie obrázky od ľudí z WBA Holdingu, pre našich vzácnych klientov, našich obchodných partnerov a (určite nie na poslednom mieste) našich priateľov.


(Hantabál, Martin: Ľudia z WBA ostatným (dobrým) ľuďom, Bratislava, 2010, ISBN 978-80-970540-3-8, kniha vyšla v limitovanom nepredajnom náklade v počte výtlačkov 400)

PS: Víťazné fotografie 1. ročníka Fotosúťaže zamestnancov WBA Holdingu nájdete na tejto linke.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre: