utorok 5. júna 2012

Jaroslav Jakubčík novým riaditeľom zariadenia Seniorville v Jablonovom

Zariadenie pre seniorov, Domov sociálnych služieb a Špecializované zariadenie pre Alzheimerovú chorobu Seniorville v Jablonovom má od 1. júna 2012 nového riaditeľa. Jaroslav Jakubčík (48) prevezme vedenie a spolu so svojim tímom ľudí budú naďalej pracovať a vytvárať príjemné prostredie pre klientov.

„Chcel by som nadviazať na úspechy, ktoré sa za posledných šesť rokov podarilo dosiahnuť zariadeniu a ďalej ich rozvinúť. V predchádzajúcich pozíciách som sa zameriaval na efektívne fungovanie činností prevádzok a personálu, vyhľadávaniu obchodných aktivít a nastavovaniu procesov. Tieto oblasti spolu s našou snahou neustále zlepšovať kvalitu služieb našim klientom budú pre mňa osobne dôležitými cieľmi pri vedení zariadenia,“ vraví Jaroslav Jakubčík.

„Sme veľmi radi, že práve Jaroslav so svojimi skúsenosťami bude viesť náš tím v Jablonovom. Spolu s kolegami sa aj naďalej bude snažiť o vytvorenie čo najlepších podmienok pre našich klientov, aby sa u nás cítili príjemne a tak im umožnili prežiť plnohodnotnú jeseň svojho života,“ dodáva Martin Hantabál, riaditeľ neziskovej organizácie Harmónia života.

Jaroslav Jakubčík sa dlhé roky špecializuje na vytváraní a riadení tímu ľudí. V roku 1986 promoval na Slovenskej vysokej škole technickej v Bratislave. Následne pracoval na rôznych obchodných a riadiacich pozíciách.

Žiadne komentáre: