streda 9. novembra 2011

CompanyService - komplexný servis pre podnikateľov pod jednou strechou!

Zakladanie a prevod slovenských a zahraničných spoločností, sídlo pre vašu firmu, vedenie účtovníctva, právne poradenstvo, IT riešenia a komplexná správa spoločnosti s garanciou kvality a kvalifikovaným personálom.

V praxi sa často stáva, že živnostník sa rozhodne presunúť svoje podnikateľské aktivity pod obchodnú spoločnosť, či už s ručením obmedzeným alebo akciovú. Založenie spoločnosti si však vyžaduje znalosť vstupných informácií, dostatok času stráveného vybavovaním na úradoch, ako aj energie na prípravu všetkých dokumentov a zákonných náležitostí, ktoré s tým súvisia. Okrem času, ktorý venujete obchádzaniu úradov, je so zakladaním spoločnosti úzko spätá aj právna zručnost, tj. znalosť príslušných právnych predpisov, keďže z pohľadu prísnej formálnosti každá chyba v tomto viacstupňovom procese predlžuje dobu zakladania spoločnosti.

Pre vyššie uvedené dôvody - aby sa podnikatelia mohli naplno venovať podnikaniu - je výhodnejšie využiť služby špecializovaných firiem, ktoré ponúkajú profesionálne a rýchle založenie spoločnosti alebo už založené spoločnosti na predaj, tzv. ready- made spoločnosti.

CompanyService s ponukou služieb zakladania spoločností a ready-made spoločností zrealizuje všetky potrebné kroky za vás, tak aby ste nestrácali čas a mohli sa plne venovať svojmu podnikaniu.

Okrem založenia vašej spoločnosti môžete v CompanyService využiť komplexnú ponuku služieb súvisiacich s vašim podnikaním a následnou správou spoločnosti, t.j. administratívnym vedením spoločnosti, ako je napríklad vedenie účtovníctva, kompletná mzdová agenda, kontakt s daňovými úradmi a iné.

O podrobnejšej špecifikácií uvedených služieb sa môžete informovať na infolinke +421 (2) 3241 0030 alebo na web stránke www.companyservice.eu.


Ready-made spoločnosti v ponuke od CompanyService
Podnikanie s vlastnou spoločnosťou už do 24 hodín!

Je to najrýchlejší spôsob ako začať podnikať s vlastnou spoločnosťou. Ready-made spoločnosť je už existujúca spoločnosť zapísaná v obchodnom registri, ešte nevykonávala žiadnu činnosť okrem aktivít súvisiacich s jej založením. Je ekonomicky čistá, nezaťažená záväzkami alebo pohľadávkami. Konateľ môže konať v mene spoločnosť hneď po tom, ako valné zhromaždenie odsúhlasí jeho menovanie do funkcie.

Pri kúpe ready-made spoločnosti vám CompanyService poskytne nasledovné služby:
• usporiadanie valného zhromaždenia podľa vašich inštrukcií
• príprava a vypracovanie všetkých dokumentov nevyhnutných k realizácií zmien v spoločnosti
• zabezpečenie notárskych služieb
• zastupovanie klienta pred príslušnými úradmi
• služby súvisiace s ohlásením a registráciou zmien v obchodnom registri, na živnostenskom a daňovom úrade

Aktuálny zoznam ready-made spoločnosti si môžete pozrieť tu.

Zabezpečte si komplexné služby pre vašu firmu s CompanyService v oblasti ekonomického, finančného, daňového a právneho poradenstva z jedného centra, v súlade s kódexom kvality a s individuálnym prístupom ku všetkým podnikateľským subjektom. Podnikajte na pevných základoch!

Žiadne komentáre: