nedeľa 17. októbra 2010

1. ročník Fotosúťaže zamestnancov WBA Holdingu

15. októbra 2010 bola uzávierka 1. ročníka Fotosúťaže zamestnancov WBA Holdingu. Súťaže sa mohli zúčastniť všetci, ktorí pracujú v našich firmách. Túto možnosť využilo 23 šikovných fotografov a spolu sme obdržali 70 obrázkov.

Čo sa bude diať ďalej?

Na 20. októbra pripravujeme vernisáž výstavy v minigalérii CompanyArt na Palisádach 33 v Bratislave, kde budú prezentované všetky súťažné diela. Počas trvania výstavy bude môcť každý návštevník Administratívneho centra Palisády 33 hlasovať za fotografie, ktoré sa mu páčia.

Súčasne online prebieha hlasovanie na Facebooku, kde môžu označiť tí, ktorí sú na Facebooku registrovaní a to označením obrázkov palcom "I Like" / "Páči sa mi to".

Online galéria súťažných fotiek je dostupná na tejto linke.

Ako sa určí víťaz?

Spočítame hlasy z hlasovania v minigalérii s tými z Facebooku a vyhráva fotka s najväčším počtom hlasov. Cena pre víťaza je jednorazová kreditná karta VISA s kreditom 50 eur.

Súčasne 12 ďalších fotiek s najväčším počtom hlasov bude použitých v ďalšom pripravovanom projekte CompanyArtu.

Budeme žrebovať aj hlasy hlasujúcich - 3 z tých, ktorí budú hlasovať v minigalérii a uvedú kontakt na seba (neplatí pre hlasujúcich online), získajú od WBA Holdingu a CompanyArtu fotoknihu s najlepšími fotkami z tejto súťaže.

Pozývame vás na výstavu alebo aspoň podporte súťažiacich vašim "palcom" na Facebooku! Všetci zúčastnení vám vopred ďakujú!


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre: