streda 13. októbra 2010

Nová hra na Facebooku: Frozen Second!

Projekt Frozen Second je hra, ktorú organizuje združenie CompanyArt. Výsledkom tejto hry je vydanie foto-knihy s najlepšími fotkami v náklade stoviek kusov s cieľom zo zisku z predaja knihy financovať pomoc deťom, ktoré to potrebujú.

Súťaž je zorganizovaná na Facebooku na adrese www.facebook.com/FrozenSecond. Akonáhle sa dosiahne stav, že stránka bude mať kritické množstvo fanúšikov, čo by mali byť stovky, vyhlásime deň, hodinu, minútu a sekundu, ktorú "zmrazíme". Čo to znamená? Veľmi jednoduché: v určený čas zoberie každý z fanúšikov stránky svoj fotoaparát (zrkadlovka, kompakt, superzoom, mobilný telefón, naozaj na tom nezáleží) a odfotí to, čo práve vidí. Je úplne jedno, že kde to je, čo to je, v ktorom štáte to je, kto je na fotke. Ide o to, aby sme zachytili jeden okamih na svete všetci spoločne. Samozrejme, nebude to úplne zmrazená jedna jediná sekunda, budeme fotiť v rozpätí +/- 10 minút.

Všetky fotky potom zverejníme na stránke hry a návštevníci vyberú 200 najlepších. Tieto fotky sa dostanú do knihy s názvom "Zmrazená sekunda". Kniha sa bude predávať a výťažok z jej predaja sa celý použije na nákup školských pomôcok do škôl, ktoré nás o to požiadajú.

Knihu by sme chceli vydať do Vianoc, takže určite bude dobrá ako firemný darček!

Najlepšia fotka dostane kreditnú kartu s kreditom 50 eur, platnú na celom svete. Päťdesiat fotografov dostane vlastnú knihu zadarmo!

Kniha bude v anglickom a slovenskom jazyku, pokúsime sa ju dostať do knižnej distribúcie na Slovensku a určite sa bude dať kúpiť online na našich stránkach a aj na www.lulu.com! Súčasťou hry je, že sa autori vzdajú svojich autorských práv a honoráru.

CompanyArt je charitatívna, nezisková, organizácia, ktorá rôznymi formami, napríklad ako je táto, získava prostriedky, ktoré použije na podporu tých, ktorí to potrebujú.

Pridajte sa k nám ešte dnes!



pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre: