streda 5. októbra 2011

Chute a zážitky...

Naša milá obyvateľka domova pre seniorov Seniorville nám napísala o jej pocitoch z Vinobrania Seniorville 2011. S jej súhlasom vám jej riadky prinášame:

"Chute a zážitky na Malokarpatskej vínnej ceste!"

Z Bratislavy do Trnavy,
vinár nás pobaví:
vínkom červeným a mäskom husacím!"

Malokarpatská vínna cesta jednu zastávku uskutočnila priamo v areáli Seniorville v Jablonovom. Malokarpatské vrchy sa ozývali od piesní Folklórneho súboru "Kralovan". Pani Dudová ochutnávku vína Elesko s nesmiernou láskou núkala nám. Očividne sme boli šťastní a veselí. Burčák nám rozviazal aj jazyky. Každý mal čo povedať našim profesionálnym pracovníkom. Osobne ja som seba pomenovala ako "tárajka". Humor nemôže zmiznúť z nášho každodenného života.

Ďalšie prekvapenie sme prežili, keď sme sa dozvedeli, že pani riaditeľka Henrieta Valková získala ocenenie v súťaži "Poslanie opatrovať" v Brne. Za úspechy a inovácie v našom zariadení, ktoré zabezpečuje, ju maximálne hodnotili. GRATULUJEME!

Každodennú obetavú prácu, ktorú vykonávajú naše sociálne sestričky, asistentky, opatrovateľky, nemôžeme hodnotiť len finančne, ale láskou, modlitbou.

Moja úvaha patrí aj príbuzným, ktorí žijú v USA, Švajčiarsku, Nemecku a ktorí nemohli byť s nami.

"Vínečko rudé si, od tej druhej,
budú ťa piť, kým budú žiť,
vínečko rudé!"

S úctou ďakujú klienti Seniorville a p. Gírethová, vozičkárka.


My ďakujeme pani Gírethovej za jej pekné slová a želáme jej všetko dobré a tešíme sa do skorého videnia pri ďalších spoločenských podujatiach, ktoré v Seniorville organizujeme.

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre: