piatok 7. októbra 2011

Poslanie opatrovať

Určite poznáte ten pocit, kedy počas svojej plného pracovného nasadenia a nekončiaceho pracovného dňa musíme prekonávať istý druh únavy , ktorá nám niekedy bráni zaujímať sa naplno o našich blížnych a ich pocity.

Vtedy záleží na tom, aký cieľ si vytýčime. Či dokážeme rozžiariť v sebe slnko a všade, kam vstúpime, táto žiara prehovorí prvá. Nám sa to v Seniorville podarilo. Naša žiara je úsmev , ktorý prinášame priamo do izieb klientov v spolupráci s neziskovou organizáciou Červený Nos Clowndoctors.

Spoločnosť SCA Hygiene Products Slovakia pochopila hlboký význam týchto cieľov, ktorých efekt sa zvyšuje so správnym skĺbením profesionálnych pracovných prístupov s chápaním potrieb klientov. Preto sa rozhodli organizovať česko – slovenskú súťaž „Poslanie opatrovať“, kde sme získali za Nos proti bolesti v rámci Slovenska prvé miesto za inovatívny prístup voči klientom a kreativite pri skvalitňovaní starostlivosti o seniorov. Táto výhra je pre nás motivácia a ocenenie za osobné nasadenie a každodennú obetavú prácu našich zamestnancov v starostlivosti o zdravie a pohodu klientov.

Čo prináša úsmev? Úsmev je reč srdca, ktorá vytvára mosty medzi nami. Dodáva pocit istoty, že sa radi staráme o našich klientov, že sú ľuďmi hodnými lásky. Úsmev im vytvára nové možnosti , ako zaobchádzať s vlastnou chorobou.

A to je tiež jeden z mnohých vytýčených cieľov nás všetkých v Seniorville.

Henrieta Valková, riaditeľka Seniorville Jablonové

pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre: