pondelok 3. októbra 2011

Vyskúšajte možnosti coworkingu s Fly & Work Office v príjemnom prostredí v centre Bratislavy.


Pri rozbiehaní vlastného biznisu je nevyhnutné rozhodnúť sa, kde začať podnikať. Nielen dobrý podnikateľský plán, ale aj prostredie, v ktorom prácu vykonávame, môže ovplyvňovať naše výsledky. Začínajúci podnikatelia si vyberú väčšinou domáce prostredie ako miesto na výkon kancelárskych prác spojených s podnikaním, či už z hľadiska šetrenia finančných nákladov alebo z hľadiska pohodlia domova, ktoré im umožňuje tzv. „domáca kancelária“. Navyše pri domácom podnikaní počítajú s tým, že účinnejšie využijú čas, ktorý by stratili napríklad cestovaním v rannej dopravnej špičke. Rovnako predpokladajú, že ušetria viac financií spojených s výdavkami pri každodennej dochádzke za prácou.

Z viacerých štatistík a prieskumov však jednoznačne vyplýva, že dlhodobá práca v domácom prostredí vedie k strate sociálneho kontaktu, tak potrebného pri podnikaní, čo následne negatívne vplýva na psychiku človeka a výsledky jeho práce.

Je overené, že prijateľným kompromisom z viacerých hľadísk je pre začínajúceho podnikateľa tzv. coworking. Podstatou coworkingu je zdieľanie spoločných kancelárií s možnosťou spolupráce s inými profesionálmi, čo už samo o sebe je ideálne prostredie pre efektívne a úspešné podnikanie. Ak má byť totiž začínajúci podnikateľ úspešný vo vlnách nekompromisného podnikateľského prostredia a konkurencie, nezaobíde sa bez informácii, skúseností a rád iných profesionálov, podnikateľov.

Coworking je vhodný napríklad pre individuálnych podnikateľov, menšie podniky, umelcov, grafikov, redaktorov, IT pracovníkov, realitných agentov, advokátov, právnikov, konzultantov, prekladateľov a pod.

Všetky výhody coworkingu vám poskytne Fly & Work Office, ktorý spravuje spoločnosť CompanyHouse, v prostredí ktoré sa aj vám určite zapáči.

Prenajať si môžete samotné pracovné miesto v zdieľanej kancelárii s tým, že pracujete, kedy vám to vyhovuje a platíte len za to, čo využijete.
Fly & Work Office ponúka dve zdieľané kancelárie. V jednej kancelárii sú dve pracovné miesta a v ďalšej päť pracovných miest. K dispozícii budete mať kancelárske potreby, neobmedzené pripojenie na internet (káblové i WiFi), skenovanie, tlač dokumentov. Viac informácií na www.flyandworkoffice.eu.

Rovnako získate možnosť využívať aj ostatné služby administratívneho centra spoločnosti CompanyHouse na Palisádach, v Bratislave - recepciu, foyer, kaviareň, vínnu pivničku, zasadačky a parkovisko. Viac informácií na www.companyhouse.eu.

Rozbehnite svoj biznis so službami Fly & Work Office a budete určíte spokojní!

Žiadne komentáre: