nedeľa 5. septembra 2010

Hľadáme umelcov!

Pred nedávnom sme vám predstavili náš charitatívny projekt CompanyArt, zameraný na podporu umenia, vzdelávania, športu a rozvoja osobnosti.

CompanyArt funguje tak, že sa pokúšame získavať zdroje hlavne dvoma spôsobmi: hľadáme darcov, ktorí náš projekt podporia - a to sú hlavne naši priatelia zo sveta biznisu, ale i osobní priatelia a druhý významný spôsob je taký, že hľadáme umelcov, ktorí vedia vytvoriť obrazové dielo, fotografie, literárne dielo, hudobné dielo, či filmové dielo, CompanyArt podporí vydanie tohto diela (kniha, CD, DVD) alebo umožní jeho vystavenie v CompanyArt minigalérii, podporí jeho predaj či distribúciu a takto vytvorený zisk použije na charitatívne ciele. V tomto prípade sa umelec vzdá autorského honoráru a CompanyArt uhradí priame náklady na výrobu či spracovanie diela (vydanie knihy, vydanie CD, vydanie DVD, náklady na umelecký materiál a podobne). Náklady znižujeme i tým, že CompanyArt je súčasne vydavateľstvo a nakladateľstvo, a teda neplatíme za služby tretím stranám.

Sme v začiatkoch a dnes chystáme akýsi "edičný plán", rozprávame sa s ľudmi a hľadáme ľudí, ktorí majú pripravené niečo, čo by radi vydali - knihy, hudbu, filmy, alebo majú diela, ktoré by radi vystavili - obrazy, 3D objekty, knihy, audio-vizuálne diela. Ak patríte medzi nich, prosím ozvite sa nám - či už mailom vo forme moje meno.priezvisko zavináč wbaholding.eu, alebo cez našu FanPage na Facebooku.

No a tak trocha aj očakávame, že sa stanete našim fanúšikom. Na to stačí jeden klik:


Martin Hantabál, predseda správnej rady WBA Holding

Žiadne komentáre: