utorok 4. mája 2010

Otvárame Seniorville Jablonové II a Alzheimer oddelenie

Seniorville je sieť súkromných zariadení pre seniorov, ktorá prináša na Slovensko vyšší štandard sociálnych služieb. Ľudom v dôchodkovom veku ponúka kvalitnú sociálnu a zdravotnú starostlivosť prostredníctvom profesionálneho personálu, ktorý berie ohľad na ich osobné potreby a požiadavky. Oproti ostatným podobným zariadeniam na Slovensku máme vyšší počet odborných zamestnancov na klienta, a tak sme mu schopní ponúknuť bezkonkurenčný servis.
Cieľom Seniorville je zabezpečiť každému svojmu obyvateľovi dôstojnú a príjemnú starobu a dodávať potrebný pocit istoty a rodinnej atmosféry, a to vďaka dobrému duchu zariadenia a pozitívne naladenému personálu.

Dve novovybudované zariadenia - Seniorville Jablonové I a Seniorville Jablonové II - sa nachádzajú v obci Jablonové, v Malackom okrese a sú postavené v príjemnom prostredí Malých Karpát len 20 minút z Bratislavy.

Na 5. mája 2010 sme pripravili slávnostné otvorenie Seniorville Jablonové II. Pre nových klientov bude k dispozícii 28 jednoposteľových nadštandardne vybavených izieb pre mobilných, čiastočne mobilných, až plne imobilných seniorov. Na prvom poschodí pribudnú dve bunky (vzájomne spojené izby), ktoré sú ideálne pre manželské páry. Nová budova bude kompletne bezbariérová a navyše v nej bude veľká multifunkčná spoločenská miestnosť. Samostatný priestor bude vyhradený pre služby kaderníctva, manikúry a pedikúry. V Seniorville Jablonové II navyše vznikne dielňa na záujmovú činnosť, vďaka ktorej si naši seniori budú môcť vyplniť voľný čas užitočnou prácou v rámci ergo- či arteterapie.

Vďaka prístavbe a rozšíreniu ubytovacích kapacít vznikne v Seniorville Jablonové I špecializované oddelenie pre starostlivosť o klientov s Alzheimerovou chorobou. Alzheimer oddelenie bude mať kapacitu 24 lôžok s možnosťou umiestnenia na dvojlôžkových izbách.
Oba komplexy budú prepojené spojovacou chodbou pre bezproblémový prechod medzi objektami.

Areál Seniorville ponúka klientom možnosť posedieť si v tichom prostredí na lavičke a taktiež široké možnosti aktivít na čerstvom vzduchu, napr. jazdu na bicykli - trojkolke, špeciálne upravenej pre starších ľudí. Pre návštevy bude k dispozícii bezproblémové parkovanie priamo pri objekte a taktiež návštevná miestnosť pre nerušené rodinné stretnutia.

Kontakt
Seniorville Jablonové - kontaktné miesto
Palisády 33
811 06 Bratislava
Infolinka: +421 2 5930 5000, pondelok - piatok od 8.30 do 18.00.
E-mail: info@seniorville.sk

Seniorville Jablonové sa nachádza na adrese:
Jablonové č. 439
900 54 Jablonové
Tel.: +421 2 3241 0301

Žiadne komentáre: