piatok 2. apríla 2010

Čo je tento blog zač?

Je nás spolu viac než 130. To je, podľa môjho názoru, slušný potenciál autorov, i keď vezmeme do úvahy, že polovica z nás nikdy blogovať nebude. Sme tím ľudí, ktorí osem rokov budujú niečo, čo sme v tomto roku konečne zoficiálnili a dali sme tomu meno: WBA Holding.

Rozhodli sme sa, že tento blog bude živou súčasťou našej holdingovej stránky www.wbaholding.eu. Budete tu nachádzať novinky z našich projektov a firiem, blog bude pochopiteľne i platforma pre vyjadrenie osobných názorov a postojov našich zamestnancov, novinári tu jednoducho nájdu naše tlačové správy či oznámenia, a v neposlednom rade bude toto webové miesto informovať o akciách, ktoré pripravujeme.

Veľmi radi diskutujeme, lebo výmena názorov nás posúva. Budeme vďační za vaše postrehy, názory i kritiku. Spätná väzba od našich klientov je to, čo si ceníme. Počúvame, čo o nás hovoríte, snažíme sa naprávať chyby a zlepšovať sa. Niektoré veci, ktoré spravíme, môžu byť kontraverzné alebo si myslíme, že sú správne a oni nie sú. Kto iný nás na to môže lepšie upozorniť než vy, naši čitatelia a klienti?

Ďakujeme vám za to, že ste nám venovali váš čas a že ste strávili chvíľu čítaním nášho blogu alebo webu. Píšeme pre vás!

Martin Hantabál, predseda správnej rady WBA Holding

Žiadne komentáre: